Mégsem adják el a Cserpest, fejlesztésbe kezdtek

Állítólag már megvolt a vevő is.

2024. 09. 03. 9:14
A Cserpes Sajtműhely termékei
Illusztráció Forrás: Facebook / Cserpes Tejivó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cégeladás egy múló bolondéria volt – fogalmazott Cserpes István a Heteknek adott interjúban. A Cserpes Sajtműhely tulajdonosa az energiaválság idején, tavaly beszélt arról, hogy noha hatodik gyermekeként tekint a cégre, kénytelenek voltak az eladás mellett dönteni, ám a több mint három évtizedes cég körül azóta sem történt semmi.

Cserpes István most elárulta a Heteknek, mégsem adja el a műhelyét.

Noha tavaly még azt nyilatkozta a cégvezető, hogy ő már gátja lenne a fejlődésnek, most mégis arról beszélt, találtak ugyan megfelelő jelöltet, de rájött, hogy nem ez a követendő út, és az ad neki megnyugvást, ha folytatja a családi üzletet. A Cserpest így most gőzerővel fejlesztik és megújítják az 1992-ben alapított céget.

Cserpes István a jövőbeli tervek mellett egy múltbéli nehézséget is felidéz, amely szerint a cég korábbi mélypontját egy „nagyon súlyos emberi árulás, anyagi lehúzás” okozta. A cégvezető szerint mindez évekent át úgy zajlott, hogy fel sem ismerték.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.