Menczer Tamás megköszönte Rost Andreának a segítséget, az operaénekes erre Magyar Péter hazugságaival válaszolt

A művésznő végleg beleragadt Magyar Péter alternatív univerzumába.

2024. 09. 18. 16:47
Borítókép: Magyar Péter és Rost Andrea (Forrás: Facebook/ Magyar Péter)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy pár évvel ezelőtti, a 2022-es választás előtti kampányban készült képet közölt újra közösségi oldalán Menczer Tamás, amelyen Rost Andreával szerepel, aki az országgyűlési képviselőként egyéni mandátumot szerző politikust annak idején az otthonában fogadta. 

A művésznő a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatójának friss bejegyzésére reagált is. Miközben Menczer Tamás a képpel köszönetet mondott neki az árvízi védekezésben nyújtott segítségéért, ő inkább a Magyar Péter-féle hazugságot vágta a politikus fejéhez egy kommentben. 

Kedves Tamás, jobb lenne mindenkinek ha nem a régi képek között keresgélne, hanem a gátakon homokzsákokat töltene, mint hogy a szája jár a Facebookon! Nagyobb segítség lenne ez a Dunánál küzdő ott élőknek, kiküldött diákoknak, meg annak a kevés katonának, akit kilöktek oda

 – írta Menczer Tamás közösségi oldalán közzétett posztja alatt Rost Andrea. 

Rost Andrea hozzászólását nem hagyta figyelmen kívül Menczer, válaszában a politikus azt írta, 

Ó, nem kellett keresni, kedves Művésznő! A fotó becsben van tartva. És a beszélgetésünkre is emlékszem. Kezét csókolom!

Amint arról már korábban beszámoltunk, Magyar Péter számos kritikát megfogalmazott Facebook-bejegyzéseiben az árvízvédelem kapcsán. Bár a baloldali politikus azt hangoztatja, hogy egy ilyen helyzetben nincs helye politikai vitának, teljes összefogásra van szükség, Magyar Péter posztjainak legalább harmada támadó jellegű.

 A Tisza Párt politikusa már vasárnap kezdte el építgetni azt a hazug narratívát, amely szerint a kormány és az állam magára hagyja az árvíz ellen védekezőket. Korábban Brüsszel felé ő maga is azt jelezte egyébként, hogy az apparátus felkészült az árhullámra, majd amikor önös politikai érdeke úgy kívánta, ennek az ellenkezőjét kezdte terjeszteni. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.