Rétvári Bence Magyar Péternek: A rémhírterjesztés nem segíti a védekezést!

Minden politikusnak köszönetet mondott az államtitkár, aki segít az árvíz elleni küzdelemben.

2024. 09. 15. 22:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rémhírterjesztés nem segíti a védekezést, a gátakon védekezni kell, nem politizálni – jelezte a videójában Rétvári Bence. A belügyminiszter helyettese a Duna mellől Magyar Péternek üzent ezzel, aki azt terjeszti a Facebookon, hogy sem a katasztrófavédelem, sem a honvédség, sem a rendőrség nem segíti az árvíz elleni védekezést. 

Rétvári Bence elmondta, hogy minden védvonalon ott vannak a katasztrófavédelem és a vízügy emberei, akiket a települések polgármesterei is bármikor elérhetnek. 

– Nagyon köszönjük az önkéntesek segítségét, hiszen az árvíz elleni védekezéshez mindenkire szükség van, köszönjük a politikusoknak is, akik segítenek, de arra kérjük, ezt ne politizálásra használják! – kérte Rétvári. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.