Új helyettes államtitkár felel a felsőoktatásért és a felnőttképzésért

Pósánné Rácz Annamária szakmai életútja az oktatásügyhöz kapcsolódik, az elmúlt tíz évben a Debreceni Egyetemen oktatási igazgatóként dolgozott.

2024. 09. 13. 12:54
Pósánné Rácz Annamária
Forrás: Czinege Melinda
Fotó: Czinege Melinda/HAON
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pósánné Rácz Annamária szeptember 15-től a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára – derül ki a minisztérium Magyar Nemzethez eljuttatott közleményéből.

Pósánné Rácz Annamária szakmai életútja az oktatásügyhöz kapcsolódik, az elmúlt tíz évben a Debreceni Egyetemen oktatási igazgatóként dolgozott. A felsőoktatásért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkári poszt még júliusban, Varga-Bajusz Veronika felsőoktatásért, szak- és felnőttképzésért, fiatalokért felelős államtitkárrá való kinevezésével üresedett meg.

 

Borítókép: Pósánné Rácz Annamária (Fotó: HAON)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.