Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé?

Menczer Tamás szembesítette Magyar Pétert a Tisza Párt letartóztatott aktivistájának ügyével.

2024. 10. 12. 16:17
Magyar Péter szolnoki aktivista (Facebook)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tisza Párt szolnoki szervezőjét letartóztatták pénzmosás és cigarettacsempészés miatt – emlékeztetett közösségi oldalán Menczer Tamás.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: „ennek a derék úrnak nem volt mentelmi joga.”

Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé? Meddig menekülsz, Peti??

– tette fel a kérdést a politikus, aki bejegyzésében megosztott egy olyan fotót, amelyen Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke látható a letartóztatott aktivistával.

Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, cigarettacsempészet és pénzmosás miatt letartóztattak négy személyt, köztük a Tisza Párt szolnoki koordinátorát. Lapunk információi szerint Cs. S.-ről van szó, aki részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA-székház előtt tartott tüntetésén is. A Magyar Nemzetnek a Tisza Párt elismerte, hogy a gazdasági bűncselekményekkel vádolt férfi az egyik Tisza-szigethez kötődött.

Miután az ügy nyilvánosságra került, hamar eltűntek a közösségi oldalakról az előzetes letartóztatásba került aktivista fotói, főleg azok, amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal látható. A kompromittáló fényképek közül viszont még sikerült lementeni néhányat.

Bohár Dániel egy olyan fotót tett közzé, amelyen Magyar Péter közeli munkatársa, Nagy Ervin színművész látható a Tisza Párt letartóztatott szervezőjével.

Borítókép: Magyar Péter és Cs. S. (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.