Az óbudai ügy a baloldalnak nem első és nem is az utolsó balhéja + videó

Szécsényi Dániel emlékeztetett: óriási pénzszivattyút működtettek a III. kerületben.

2024. 10. 11. 17:15
Kiss László óbudai polgármester.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tudjátok, hol tette le az esküjét az óbudai polgármester? A Venyige utcai börtönben – mutatott rá a közösségi oldalára feltöltött új videójában Szécsényi Dániel.

A Fővárosi Közgyűlés egyik legfiatalabb tagja emlékeztetett: a baloldali politikusok úgy keverednek korrupciós botrányokba, mintha a korrupció csak úgy heverne az utcán.

A gyanú szerint óriás korrupciós pénzszivattyút működtettek az érintettek, 16 gyanúsított van. Azért ez nem kis csibészség. Az óbudai ügy persze nem a baloldal első budapesti balhéja, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. A Lánchíd-botrány esetében is zajlik a nyomozás, hűtlen kezelés, vesztegetés és adócsalás gyanújával

– emelte ki a Fidesz–KDNP képviselője, majd hozzátette: ez nem a legújabb gengszterfilm forgatókönyve, hanem a budapestiek rögvalósága, a mindennapi életünk.

A budapestiek nem ezt érdemlik

– zárta bejelentkezését Szécsényi.

Borítókép: Kiss László óbudai polgármester (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.