Azonnal nekiestek a gázoló autónak a kiskunhalasi kislány hozzátartozói

A kislány súlyosan megsérült.

Forrás: Baon2024. 10. 26. 18:05
Kiskunhalason, a Petőfi utcában a Tiszti Klub előtt egy hároméves kislányt gázolt el egy autó az úttesten szombat délután. Fotó: Pozsgai Ákos
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hároméves kislányt gázoltak el szombat délután Kiskunhalason. A gázolás után a súlyos sérüléseket szenvedő kislány hozzátartozói azonnal nekiestek a gázoló sofőr járművének – írta a Bács-Kiskun vármegyei hírportál.

Fotó: Pozsgai Ákos

A lap információi szerint a felügyelet nélküli kisgyermek a Tiszti Klub udvaráról szalad ki az úttestre, ahol a városközpont felől érkező autó elgázolta. A BAON azt írta, a klubban egy családi rendezvény zajlott, ezért szaladgáltak a kisgyermekek az udvaron.

A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszíni ellátás után a mentők kórházba szállították.

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják. A szemtanúk elmondása szerint a gázolás után a klub udvaráról kirohanó hozzátartozók ököllel estek neki a gázoló autónak. Az anyósoldali szélvédőt bezúzták és az elektromos visszapillantó tükröt is feszegették. Az autó tulajdonosa az ügyben a rongálás miatt feljelentést tesz a rendőrségen – írta a Baon.

Borítókép: Helyszíni felvétel (Fotó: Pozsgai Ákos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.