Deutsch Tamás elmondta a véleményét Magyar Péterről: „Egy slim fit törppojáca, nem szabadságharcos"

Deutsch Tamás tükröt tartott Magyar Péter elé.

2024. 10. 22. 13:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter nem egy forradalmár, pusztán egy törppojáca – szúrt oda a Tisza elnökének a Fidesz EP-képviselője. Deutsch Tamás közösségi oldalán tette egyértelművé: 

a pesti srácok igazi szabadságharcosok voltak, véletlenül sem magamutogató törppojácák, slim fit pózerek. 

A kormánypárti politikus bejegyzésével arra utalt, hogy Magyar Péter rendre úgy pózol a róla készült fotókon, mint aki inkább modellnek képzeli magát, nem politikusnak, az utóbbi időben pedig már 

edzőteremben készült videókat is megoszt saját Facebook-oldalán, aminek megint csak nem sok köze van saját EP-képviselői munkájához.

A Tisza elnökének közösségi oldala arról árulkodik, Magyar – aki szemlátomást igen elégedett saját külsejével – inkább megjelenésével igyekszik like-okat szerezni, nem közéleti „érdemeivel”.

 

Borítókép: Magyar Péter rendre pózol a kamerák előtt (Forrás: Facebook/Magyar Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.