Deutsch Tamás kitálalt, ezért akar bosszút állni Magyar Péter

A Fidesz alapító tagja most Bayer Zsolt műsorában elárult egy régi mozzanatot, amikor majdnem munkatársak lettek.

Forrás: Hír Tv2024. 06. 22. 19:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás annak okairól beszélt, hogy miért támadta és gyalázta őt Magyar Péter minden adandó alkalommal az elmúlt időszakban. A Fidesz alapító tagja és európai parlamenti listavezetője a Bayer-show e heti vendége lesz, melyből egy előzetest közzé is tett a Hír TV. Deutsch Tamás felidézte, Magyar Péter az EP-választások kampányidőszakában, amikor csak lehetett, gyalázta őt. 

Minden előzetes elgondolásnál is durvábban, méltatlanabb módon

– fogalmazott.

 

Deutsch Tamás nem vette föl asszisztensének Magyar Pétert

A politikus rámutatott, a gyalázkodás okait is tudni véli. 

– Én 2009-ben lettem európai parlamenti képviselő. Az ő volt felesége, Varga Judit ugyancsak 2009-től kezdett el Brüsszelben, az akkor ugyancsak velem együtt európai parlamenti képviselővé lett Áder János irodájában, asszisztensként dolgozni – mondta Deutsch Tamás, hozzátéve: alig egy esztendő telt el, amikor az egyik kollégája máshol folytatta a munkáját, és egy új asszisztens után kellett néznie.

Az egyik jelentkező Magyar Péter volt, és én őt nem vettem föl. Azért nem vettem föl, mert mások jóval alkalmasabbak, jóval hozzáértőbbek, jóval felkészültebbek voltak, és egy ilyen önimádó alak ezt nem tudja megbocsátani

– hangzott el a műsorban.

A teljes adást vasárnap este láthatják majd a Hír TV műsorán. 

Borítókép: Deutsch Tamás a Hír TV műsorában (Forrás: Képernyőkép/ YouTube/Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.