Eljött az utolsó igazi kirándulós őszi nap?

Éjszaka már érkeznek a mínuszok.

Forrás: HungaroMet2024. 10. 20. 7:42
Budapest, 2023. november 6.

Sétáló nő az őszi napsütéses időben a Margit-szigeten.

MTVA/Bizományosi: Balaton József

***************************

Kedves Felhasználó!

Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Balaton József
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csípős, hideg reggel után vasárnap is kellemes kirándulóidőre lehet számítani, vastag ruhára csak a korán indulóknak és a későn érkezőknek lesz szüksége. Délelőttől a ködfoltok feloszlása után egész nap országszerte derült, napos, száraz idő várható. A keleties szél időnként megélénkül – írja a HungaroMet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Késő estére 2 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Éjszaka derült vagy gyengén fátyolfelhős, száraz idő várható, foltokban köd képződhet. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz, csak a Fertő térségében élénkülhet meg időnként a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +7 fok között alakul, de a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken több fokkal hidegebb lehet.

Hétfőn a pára és köd feloszlása után nagyrészt szintén derült, napos, száraz időre számíthatunk, helyenként fátyolfelhőkkel. A délkeleti, keleti szél a Kisalföldön néhol megélénkül. 

A hőmérséklet csúcsértéke 14 és 18 fok között várható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Balaton József)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.