Ezen a héten már több mint hatmilliárdot ér a telitalálat a lottón, de meddig nőhet még a főnyeremény?

Minden idők harmadik legnagyobb kifizetése lehet a mostani, ha lesz nyertes.

2024. 10. 08. 9:04
Budapest, 2020. január 3.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye üti annak a markát, aki szombaton eltalálja az öt nyerőszámot a lottósorsoláson.

A most várható 6,222 milliárd forint ugyanis a rekordösszegek dobogósa:

az eddigi legnagyobb nyeremény 6 523 768 955 forint volt, amit ebben az évben vihetett haza egy szerencsés játékos. A második legmagasabb összeget 2020-ban nyerték meg, valamivel több mint 6,431 milliárd forintot.

A mostani várható több mint hatmilliárdos fő nyeremény nyolc hónapja halmozódik, és legkésőbb év végéig gyűlhet,

az 52. hét után ugyanis a főnyeremény nem növekszik tovább.

A szerencsén túl a nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon működő bankban nyitott forintalapú folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.