Felháborító bejegyzéssel búcsúzott Potápi Árpád János államtitkártól a baloldali elemző

A magát geopolitikai elemzőnek képzelő, hírekbe már csak a borzalmas stílusával bekerülő Káncz Csaba moszkovita NER-es főtisztnek nevezte a köztiszteletben álló államtitkárt.

2024. 10. 18. 10:38
Káncz Csaba (Forrás: Facebook/Káncz Csaba)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tegnapi napon tragikus hirtelenséggel elhunyt Potápi Árpád János az elmúlt másfél évtizedben a nemzetpolitika meghatározó szereplőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett. A politikus mindent megtett azért, hogy a magyar kormány nemzetpolitikájának vezérelve, a nemzeti összetartozás minden magyarnak a világ minden táján kézzelfogható valóság legyen.

Azonban volt olyan szélsőbaloldali Facebook-huszár, aki nem bírt magával, és az államtitkár halálhírére reagálva az elhunyt gyalázásába kezdett. 

Bár természetesen mindenkit megráz egy középkorú ember idő előtti halála, szerintem nem kellene átesni egy moszkovita NER-es főtiszt halála kapcsán a traktor túlsó oldalára. Potápi egy revansista Horthy-rajongó tálib volt, akit 2020 őszén a folyamatos guanókavarása miatt kitiltottak Ukrajna területéről.

– írta a közösségi médiában közzétett bejegyzésében Káncz Csaba. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.