Fidelitas-aktivisták látogattak el Kiss László börtönéhez

A kormánypárti fiatalok szerint, ahogy Óbudán, úgy Budapest-szerte is káosz uralkodik a baloldali önkormányzatokban.

2024. 10. 10. 17:28
Kiss László óbudai polgármester. Fotó: MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A III. kerületi alakuló ülés két helyszínen zajlott egyszerre. Az egyik az óbudai önkormányzat épülete, a városháza volt. A másik pedig az óbudai önkormányzat kihelyezett polgármesteri hivatala, a Venyige utcai börtön – mondta el a Fidelitas legújabb videójában az ifjúsági szervezet egyik aktivistája a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. számú objektuma előtt, ahol Kiss László letartóztatását tölti.

Ez az egész inkább tűnik angol humornak, mint valóságnak. A helyzet azonban mégiscsak teljesen komoly. Ugyanis Gyurcsány emberei, Kiss László és egykori alpolgármestere, Czeglédi Gergő, akik annyira fontosak voltak, hogy előkelő helyen szerepeltek Karácsony fővárosi listáján is, most itt ülnek bent a börtönben, mivel Óbudán óriási korrupciós pénzszivattyút működtettek

– jelentették ki, majd kiemelték, Óbuda jobbat érdemel!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.