Hatalmas tömeg hallgatta Orbán Viktor ünnepi beszédét a Millenárison + galéria

A miniszterelnök megemlékezett az 1956-os forradalom hőseiről.

2024. 10. 23. 14:43
tömeg Orbán Viktor beszédén
Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor október 23-i ünnepi beszédére hatalmas tömeg gyűlt össze a Millenárison, ahol több ezren hallgatták a miniszterelnök szavait a nemzeti szuverenitás védelméről és az 1956-os forradalom örökségéről.

tömeg Orbán Viktor beszédén
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien

Brüsszelben bejelentették, hogy meg fognak szabadulni Magyarország kormányától, azt is bejelentették, hogy brüsszeli bábkormányt helyeznek Magyarország élére – mutatott rá beszédében a miniszterelnök. Szerinte ismét az a kérdés, hogy meghajolunk-e az idegen akarat előtt vagy ellenállunk neki. A magyarok nem ijednek meg, amikor az aktuális birodalom zsarolja őket – emlékeztetett Orbán Viktor.

Tudjuk, hogy bele akarnak kényszeríteni minket a háborúba, ránk akarják sózni a migránsokat, genderaktivisták kezére akarják adni a gyerekeinket. Tudjuk, hogy megvan a kiszemelt bábkormány és a párt, megvan az emberük is rá, egy igazi aláírófajta

– fogalmazott a kormányfő.

– Nem tűrjük el, hogy újra bábállammá, Brüsszel vazallusává tegyék Magyarországot. Nem fog nekik sikerülni. Itt nem törnek át. Mi győzünk, ők veszítenek! Mi, magyarok meg tudjuk és meg is fogjuk csinálni. Újra meg fogjuk csinálni. Dicsőség az ’56-os magyar hősöknek! – mondta a Millenárison a miniszterelnök.

tömeg Orbán Viktor beszédén
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien

Helyszíni tudósítónk arról számolt be, hogy teljesen megtelt a Millenáris park, ahol elképesztő sorok álltak odakint is, és nem sokkal a beszéd előtt még több százan várakoztak az utcán, hogy bejussanak.

Több tíz méter hosszú sorban várakoztak az emberek, akik Orbán Viktor beszédére és az ünnepségre érkeztek a helyszínre.

tömeg Orbán Viktor beszédén
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien

A kormányfő éjjel tért haza Párizsból, ahol tárgyalást folytatott Emmanuel Macron francia államfővel.

Már csak a beszédet kell megírni!

– írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Borítókép: Ünneplő hallgatóság a Millenáris parkban (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.