Hetek óta halott lehetett a szegedi gyilkosság áldozata

A holttestet a héten találták meg a rendőrök.

2024. 10. 18. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember végén gyilkolhatták meg azt az idős szegedi férfit, akinek holttestét kedden találták meg, az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken.

Szanka Ferenc tájékoztatása szerint a feltételezett elkövető szeptember végén – korábbi otthona közelében – találkozott a későbbi sértettel az idős férfi újszegedi garázsában. Egy korábbi sérelem miatt összevesztek, és a vitát a gyanúsított úgy zárta le, hogy egy kést felkapva nyakon szúrta az idős férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsított felmosta a garázst, magához vette a kést, a sértett telefonját, valamint a bankkártyáját, majd a garázsajtót kívülről bezárva távozott a helyszínről. A holttestet a rendőrök találták meg kedden.

A gyanúsított ellen emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt indult eljárás. Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt

– közölte a főügyészhelyettes.

A Délmagyarország információi szerint annyira rossz állapotban volt a holttest, hogy nem lehetett megállapítani a halál okát. Beszéltek egy utcabelivel, de nem tudta megmondani, kié lehet a garázs, és semmi gyanúsat sem láttak a környéken.

Borítókép: Ebben a garázsban találták meg a holttestet (Fotó: Délmagyarország)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.