Így irányítja a magyargyűlölő Manfred Weber a telefontolvaj Magyar Pétert

Magyar Péter szerint Manfred Weber szereti Magyarországot.

2024. 10. 20. 15:27
Magyar Péter és Manfred Weber
Magyar Péter és Manfred Weber Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás arról kérdezte a legújabb videójában Magyar Pétert, hogy nem szeretné-e kipróbálni, hogy milyen lehet egyszer igazat mondani. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péternek egy korábbi nyilatkozatára reagált, amelyben a Tisza Párt elnöke azt bizonygatja, hogy Ursula von der Leyen bizottsági elnök és Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke valójában szeretik Magyarországot. 

Menczer emlékeztetett: korábban maga Weber mondta el, hogy amikor Magyarország megbüntetésére szavaz, akkor nem Orbán Viktor vagy a magyar kormány ellen, hanem az egész ország ellenében szavaz. A fideszes politikus szerint Magyar Péter a néppárt vezérének kezében van, hiszen ő dönt mentelmi jogáról, amit a telefonlopási ügye miatt a magyar ügyészség már ki is kért az Európai Parlamenttől. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.