Jó hír érkezett a Revolut-használók számára

Örülhetnek a fesztiválozók.

Forrás: Pénzcentrum2024. 10. 28. 15:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Revolut 2025-ben is folytatja a partnerségét a Sziget Fesztivállal, amelynek ismét hivatalos banki és fizetési partnere lesz a fesztiválnak, ahol az idei évben több mint 25 ezer tranzakció és 2,3 milliárd forint értékű fizetés történt – írta a Pénzcentrum.

A tájékoztatásban azt írták, a Revolut Pay segítségével a vállalat a fesztiválozóknak  gyors és egyszerű fizetések elvégzését ígér, közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, amely minden tranzakciót zökkenőmentessé tesz. A Revolut különleges ajánlattal is várja az új felhasználókat. Elég regisztrálni, elvégezni az első legalább egyeurós fizetést, és 20 eurós bónuszt kapnak. Ez az ajánlat minden új felhasználó számára nyitva lesz, akik a Sziget Fesztivál kapcsán hozzák létre a fiókjukat, így egy jó lehetőséget kínál arra, hogy megismerjék a Revolut szolgáltatásait.

Borítókép: Koncert a Szigeten (Fotó: Sziget Fesztivál)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.