Kubatov Gábor elárulta, mi lesz Magyar Péter sorsa

A Tisza Párt elnökének útját nem akármilyen elődök taposták ki az MTVA székházában.

Forrás: Kubatov Gábor Facebook-oldala2024. 10. 05. 21:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ugyanazt csinálják, ugyanaz lesz a vége – közölte Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, aki egy videót osztott meg közösségi oldalán. A videóban felidézte baloldali politikusoknak a néhány évvel ezelőtt az MTVA székházában bemutatott emlékezetes szerencsétlenkedését: ott beszélt Bangóné Borbély Ildikó, a makropárttá zsugorodott MSZP egykori prominens politikusa „k…rva erős képek” készítéséről, ekkor mászott az épület egyik korlátjára Hadházy „Pókember” Ákos – ahogy a Fidesz alelnöke nevezi a videóban –, ekkor futott egy ajtónak Kunhalmi „Ajtónálló” Ágnes – a becenevet szintén Kubatov Gábor adta –, valamint itt keveredett fizikai összetűzésbe Varju László, Gyurcsány embere is a biztonsági őrökkel. Az alelnök szerint a következő fellépő „Kicsi Petike”, azaz Magyar Péter lesz a baloldali politikusok cirkuszában.

Magyar Péter tüntetését ITT közvetítettük

 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.