Megjött Magyar Péter válasza azzal kapcsolatban, hogy felveszi-e a szeptemberi fizetését

A válasz röviden összefoglalva: Fidesz!

2024. 10. 07. 20:45
Manfred Weber és Magyar Péter
Manfred Weber és Magyar Péter egymásra találtak Fotó: Teknős Miklós
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter közölte lapunkkal, hogy felveszi a szeptemberi fizetését, annak ellenére, hogy dokumentálhatóan a nyári szünet utáni első hónapban egyetlen napot sem dolgozott Brüsszelben vagy Strasbourgban. Állítása szerint az ötmilliós összeg felét jótékony célra fogja fordítani, de egyébként inkább a Fideszt kellene kérdeznünk az EP-képviselői fizetésekről. 

Emlékezetes, ma délután megírtuk, hogy a Tisza Párt elnöke úgy markolhatott fel ötmilliót EP-képviselőként, hogy egyetlen napot sem dolgozott az Európai Parlamentben.

Cikkünk megjelenése előtt kerestük Magyar Pétert is, aki mostanra válaszolt. 

– Magyar Péter, ahogy azt korábban bejelentette, minden hónapban az EP-fizetése felét jótékonysági célra ajánlja fel. A kérdésüket javasoljuk feltenni azon fideszes országgyűlési képviselőiknek, akik évek alatt egyszer sem szólaltak fel a Parlamentben és Deutsch Tamásnak, aki az előző ciklusban az európai parlamenti szavazások több mint 30 százalékát kihagyta – közölte Magyar Péter pártjának sajtóosztálya lapunkkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.