Nagy elődök nyomában Magyar Péter, ilyen árakon vásárolhatunk tőle Tisza pártos reklámanyagot

Prémium telefontok 10 ezerért, karkötő 12 ezer forintért, vászontáska 5 ezerért – csak néhány termék, amelyet a Tisza Párt webshopjában találhatunk. Magyar Péterék a Facebookon gőzerővel hirdetik saját internetes boltjukat, amely kísértetiesen hasonlít egy ismert baloldali szereplő mára már megszűnt bizniszére.

2024. 10. 03. 10:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúcsra pörgeti bizniszét a Tisza Párt: Magyar Péterék a Facebookon gőzerővel hirdetik saját webshopjukat. A politikai portál weboldalán 10 ezer forint elköltése után ajándék kitűzőt adnak a vásárlóknak, ám ha kicsit jobban a zsebünkbe nyúlunk, ingyenes házhozszállítással kényeztetnek el Magyarék: ehhez 25 ezer forintot kell a pártnál hagynunk. De mégis mire tudunk elkölteni ekkora összeget Magyar Péteréknél? 

Magyar Péter bizniszt csinál a politikából
Magyar Péteréknél a páros karkötő csupán 12 ezer forint. Fotó: Képernyőfotó

A portál oldalán lehetőségünk van vásárolni többek között:

  • páros karkötőt 11 990 forintért (13 980 forintról leárazva),
  • prémium telefontokot 10 000-ért,
  • pulóvereket 13 000 és 16 000 forint között,
  • pólókat 7000-ért, vászontáskával együtt 9990 forintért (Magyarék ez esetben is nagyvonalúak, ugyanis 11 480 forintról árazták le a terméket),
  • vászontáskát 5000-ért,
  • sapkákat 7000 forintért.

Szúrópróbaszerűen megnéztük, mennyiért kaphatunk hasonló kategóriájú termékeket Magyarországon. Egy üzletben, amely hazánk legtöbb plázájában megtalálható

  • 8000 forintért öt pólót kapunk,
  • sapkát 2 500 forintért,
  • vászontáskát 790 forintért tudunk vásárolni.

 

 

Egyre több szál Magyar Péter és Noár között

Nem egyedi eset, hogy magas haszonkulccsal dolgoznak a baloldali politikai szereplők, amikor értékesítik saját logójukkal ellátott termékeiket. NoÁr a 2023-as tanártüntetések alatt hozakodott elő a saját logós ruhák ötletével. Nála a pulóver 17 ezer forintba került, ami mára biztosan sokkal drágább lenne, ha lehetne kapni, ugyanis mostanra a weboldalon egyik terméke sem elérhető már.

Fotó: Képernyőfotó

 

Magyar Péter és Molnár Áron, NoÁr politikai mozgalmár között korábban már felfedtük néhány összefüggést. Magyar Péter szervezete ugyanis szóról szóra úgy mutatkozott be a bírósági névjegyzékben, mint a színész aktivista egyesülete a honlapján. Schiffer András ügyvéd, az LMP korábbi elnöke az ATV-n leplezte le, hogy a bírósági névjegyzékben a cél leírásában miként fogalmaz Magyar Péter egyesülete. 

Egészen pontosan azt írják: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.” 

Molnár Áron szervezete ezekkel a szavakkal mutatkozik be: „pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.” 

A Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet nemrégiben arra, hogy a Tisza Párt alelnökének Legyél a Változás Egyesületét éppen abba a budai lakásba jegyezték be, ami konkrét szállal kötődik Molnár Áronhoz, vagyis NoÁrhoz.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Hajdú-bihari Napló/Molnár Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.