Nem csak a kormány, a Kormányinfó is vidékről jelentkezik

A geszti Tisza-kastélyban rendezik meg csütörtök délután az eseményt.

2024. 10. 02. 18:21
Geszt, 2024. október 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) beszél a kormány kihelyezett ülésén Geszten 2024. október 2-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b1-b3), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b5), Biró Marcell, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója (b6), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b7), Nagy István agrárminiszter (b8), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b9), szemben Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár (j). MTI/Fischer Zoltán
Fotó: MTI/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap Kormányinfó 14.30-kor – jelentette be közösségi oldalán Gulyás Gergely.

A kormány tagjai már tegnap elutaztak Gesztre, ahol kétnapos kihelyezett kormányülést tartanak. A Tisza-kastélyban tartott eseményen a kormány őszi feladattervéről és a gazdasági semlegesség programjáról tárgyalnak.

A miniszterelnök szerdán jelezte

Hosszú napnak nézünk elébe.

Orbán Viktor és Lázár János az ülés előtt egy helyi családot is meglátogatott, akikkel beszélgettek, a gyerekeknek pedig ajándékot is vittek.

Borítókép: A kormányülés (Fotó: MTI/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.