Nem lesz kéjutazás a fegyház a férfinak, aki hosszú éveken át molesztálta a nevelt lányát

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 18 év fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy férfit, aki éveken át szexuális cselekményt végzett a nevelt lányával – tudatta a táblabíróság döntését pénteken a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 10. 11. 12:04
börtön, rab, fegyház
Illusztráció Fotó: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntéssel az ítélőtábla négy évvel súlyosította az első fokon eljáró Győri Törvényszék határozatát. A bíróság végleges hatállyal eltiltotta a férfit bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba, és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

A jogerős tényállás szerint a vádlott és az élettársa Mosonmagyaróváron közösen nevelték négy gyermeküket és a nő korábbi kapcsolatából származó két gyermeket. A férfi 2013 júliusától a 2004 júniusában született nevelt lányával rendszeresen szexuális cselekményt végzett, illetve annak eltűrésére kényszerítette.

A gyermek kezdetben nem tiltakozott, mert félt, hogy a vádlott megveri.

Idősebb korában tudatosult benne, hogy a férfi viselkedése nem normális szülői magatartás, így megpróbált ellenállni, de a vádlott erőszakos lett vele. Megfenyegette, hogy a korábbi aktusokról felvett videót megmutatja az édesanyjának. A gyermek 2022 januárjában merte elmondani a vele történteket az édesanyjának, aki azonnal feljelentést tett.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.