Óriási dugók alakultak ki az M3-ason

Forgalmi és közlekedési információk péntek délután.

2024. 10. 11. 18:28
dugó, torlódás, baleset
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Hegyeshalom és Mosonmagyaróvár között kiépített terelés előtt feltorlódtak a járművek, a 166-os kilométernél a kocsisor már az M15-ös autópálya forgalmára is hatással van – közölte az Útinform.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Hatvan előtt baleset történt. Az 50-es kilométernél

a leállósávon araszol a forgalom, hét kilométeres a torlódás.

Aki teheti, a 3-as főúton kerülhet. A Gyöngyös után kiépített terelés előtt, a 85-ös kilométernél már öt kilométeres a torlódás. A Budapest felé vezető oldalon, a Mezőkeresztes elkerülő szakaszán kiépített terelés előtt, a 140-es kilométernél is közel három kilométeres torlódás alakult ki.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, az M0-s autóút csomópontjánál a burkolatot javítják. A 15-ös és a 16-os kilométer között csak egy sáv járható, torlódnak a járművek.

Az 1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es kilométer között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötő út csomópontjában felújítási munkát végeznek. A főutat lezárták, a forgalmat pedig önkormányzati utakra terelik.

A 12-es főúton, Nagymaros belterületén a 13-as kilométernél befejezték a megrongálódott burkolat helyreállítását, így a továbbiakban az út korlátozás nélkül használható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.