Összeomlott egy másik csomagküldő is a Packeta után, állítólag teljes a káosz

Lehet, hogy már most fel kéne adni a karácsonyi megrendeléseket?

Forrás: Pénzcentrum2024. 10. 11. 17:43
Budapest,,Hungary,-,Dec,11,,2023:,Screen,Of,A,Red,Sameday
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hol van még a karácsony, tehetné fel a kérdést a szemlélődő, ha arra gondol, hogy pár hete a Packeta csomagküldő vállalatnál keveredtek el, vagy éppen csak hosszú késéssel értek célba a csomagok, miközben a hírek szerint állítólag most ugyanez a helyzet a Sameday-jel is. 

A Pénzcentrum ugyanis arról számolt be, hogy az internetes rendelés szerelmeseit ezúttal az sokkolja, hogy éppen a Sameday román futárszolgálat nem tudja teljesíteni a fizetős szolgálatait, és arról panaszkodnak tömegesen a felhasználók, hogy heteket késnek a csomagjaik. Van, akinek a megrendelése egy hónapja várja a Sameday raktárában, hogy kiszállítsák, és az easybox automaták telítettségére hivatkozva ígérni sem tudtak neki semmit a kiszállítás várható időpontjáról.

Szégyellheti magát a Sameday, hiszen ez totálisan ellentmond a szlogenjüknek

– panaszkodott az egyik károsult, aki azt mondja, hosszas telefonálgatás után az ügyfélszolgálaton mindössze annyit mondtak neki, hogy egyhamar ne számítson arra, hogy megkapja a csomagját. Azonban, ha ilyen hosszú szállítási idővel kell számolni, lehet, hogy érdemes lenne a karácsonyi megrendeléseket már most feladni. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.