Jakab Péter bejelentette indulását a szivárványkoalíció előválasztásán

– Ha a nap végén mást kell támogatnom, úgy a nemzetért azt is megteszem – mondta a Jobbik elnöke.

Vizvári Soma
Forrás: Facebook, MTI2021. 01. 25. 19:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindenkinek, aki elindul az előválasztáson, tiszta és nemes küzdelmet kívánok! Ha jómagam ezt a küzdelmet miniszterelnök-jelöltként segíthetem, úgy vállalom, a megméretést. Ha a nap végén mást kell támogatnom, úgy a nemzetért azt is megteszem – mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke hétfő este a Facebookon elérhető élőben közvetített évértékelőjében.

Fidelitas: a jobbikosok Gyurcsányra szavaznak

Jakab Péter bejelentésére reagálva a Fidesz ifjúsági szervezete kijelentette: a jobbikosok Gyurcsányra szavaznak. A rövid szöveghez csatolt képen az ellenzéki politikus vörös-sárga-kék bohócsapkában látható, a háttérben a Jobbik logójának nemzeti színeit is erre a trikolórra cserélték, pulpitusán pedig a közlemény egyetlen mondata olvasható.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.