Nemzeti konzultációs íveket lopott egy baloldali aktivista

Egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket egy nő – derült ki az Origó birtokába került videófelvételből. A portál által megszerzett képeken pedig a nő baloldali politikusokkal kampányol a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az elmúlt napokban a baloldal teljes támadást próbált indítani a nemzeti konzultáció ellen, ennek során a törvénysértéstől sem riadnak vissza.

Forrás: Origo.hu2020. 06. 26. 17:24
null
Forrás: Origo.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origó birtokába került videófelvételen egyértelműen az látszik, hogy egy nő egy szolnoki ház postaládájából kilop egy borítékot. Ezt követően megnézi, és elmegy vele.

A portál elérte az érintett társasház egyik tulajdonosát, aki elmondta, hogy miután megnézte a felvételt, megkérdezte a postát, milyen borítékot kézbesítettek aznap.

A hivatalban megerősítették, hogy a nemzeti konzultációs ívek voltak benne.

A tulajdonos arról is beszélt, hogy információi szerint a városban több postaládából is loptak el konzultációs íveket.

A tolvaj a baloldallal kampányolt

A videófelvételen szereplő nőről az Origó birtokába több kép is került. Az alábbi fotón az látható, hogy Radócz Zoltánnal, a baloldali pártok polgármesterjelöltjével közösen kampányol még a tavalyi EP-választáson. A postaládából lopó nő MSZP-s sapkában van a képen.

Fotó: Origo.hu

Hadházyék állhatnak az akció mögött

A mostani akció beleillik abba a nemzeti konzultáció elleni baloldali támadásba, amelynek az egyik vezére a radikális baloldali Hadházy Ákos. A független képviselő és több társa arra buzdította szimpatizánsaikat, hogy nekik küldjék meg a kérdőíveket, ne a kormánynak. Ennek érdekében mozgósítani kezdtek az utcákon is, több Facebook-poszt arról tanúskodik, hogy már pultoznak a kérdőívekért.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.