1. Zsemle, kenyér:
1. Zsemle, kenyér:
1/2 kg darált húshoz 1 db szikkadt zsemlét vagy 1-2 szelet száraz kenyeret áztass vízbe, majd alaposan nyomkodd ki.
2. Túró:
Ha pékáru helyett 1-2 ek túrót ad az 50 dkg húshoz, tömörebb, kalóriaszegényebb lesz az étel.
3. Morzsa, zabpehely:
A kenyér vagy zsemle mellé tehetsz 2 ek zsemlemorzsát vagy zabpelyhet is. Így jobban formázhatóvá válik a massza, és finomabb is lesz!
4. Ásványvíz:
4-5 ek szénsavas víztől könnyű lesz a fasírt. A vizet csak a végén keverd a zsemlés masszához.
5. Tojás:
A tojás megköti a darált húst, így az nem esik szét. 50 dkg-hoz 1-2 db szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.