Adunk öt tippet a tökéletes fasírt elkészítéséhez

Fasírtot készíthetünk darált sertés- vagy marha-, de akár pulykahúsból, sőt, ezek keverékéből is!

null

1. Zsemle, kenyér:

1/2 kg darált húshoz 1 db szikkadt zsemlét vagy 1-2 szelet száraz kenyeret áztass vízbe, majd alaposan nyomkodd ki.

2. Túró:

Ha pékáru helyett 1-2 ek túrót ad az 50 dkg húshoz, tömörebb, kalóriaszegényebb lesz az étel.

3. Morzsa, zabpehely:

A kenyér vagy zsemle mellé tehetsz 2 ek zsemlemorzsát vagy zabpelyhet is. Így jobban formázhatóvá válik a massza, és finomabb is lesz!

4. Ásványvíz:

4-5 ek szénsavas víztől könnyű lesz a fasírt. A vizet csak a végén keverd a zsemlés masszához.

5. Tojás:

A tojás megköti a darált húst, így az nem esik szét. 50 dkg-hoz 1-2 db szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.