Baracklekváros linzer

A karácsonyi aprósüti, amivel egyszerűen nem hibázhat!

null

Hozzávalók

  • 25dkg margarin
  • 1csom sütőpor
  • 45dkg liszt
  • 15dkg porcukor
  • 2csom vaníliás cukor
  • 1db tojás
  • sárgabarack lekvár
  • porcukor
  • Barackos linzer
    Fotó: MINDMEGETTE.HU

    Elkészítés

  • A szobahőmérsékletű hoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást. Ezekből tésztát gyúrunk, majd hűtőben 20 percig pihentetjük.
  • A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél centiméter vastagságúra nyújtjuk és szaggatóval kiszaggatjuk. A formákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben megsütjük.
  • A kész süteményeket kihűtjük. Az egyik formát megkenünk sárgabarack lekvárral, majd ráhelyezünk egy másik formát. A lekvárral megtöltött linzereket porcukorral megszórjuk.
  • Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.