A francia konyha öt alapmártásának egyike, az aránylag könnyen elkészíthető, sokféleképp ízesíthető és sok mindenre felhasználható besamel.
Megható képet tett közzé Kapu Tibor az indulása napján

A francia konyha öt alapmártásának egyike, az aránylag könnyen elkészíthető, sokféleképp ízesíthető és sok mindenre felhasználható besamel.
Hozzávalók:
8 dkg vaj
2 tk finomliszt
3 dl tej
1 db tojássárgája
1 tk dijoni mustár
só
bors
szerecsendió
24 szelet ementáli
8 szelet pármai sonka
Elkészítés:
Hozzávalók:
Elkészítés:
További recepteket ITT olvashat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.