Csak azért, mert valaki sikeres színész, zenész vagy épp filmrendező, az nem jelenti azt, hogy a vendéglátásban is feltétlenül sikeres lesz. A következő világsztároknak legalábbis viszonylag hamar befuccsolt a vállalkozásuk – írja a mindmegette.hu.
Csak azért, mert valaki sikeres színész, zenész vagy épp filmrendező, az nem jelenti azt, hogy a vendéglátásban is feltétlenül sikeres lesz. A következő világsztároknak legalábbis viszonylag hamar befuccsolt a vállalkozásuk – írja a mindmegette.hu.
A sármos filmsztár egy barátjával, Wilmer Valderramával közösen nyitotta meg olasz éttermét, a Dolce Enoteca e Ristorante-t Atlantában, még 2007-ben. Bár sokan ültek be vacsorázni csak azért, hogy találkozhassanak Ashtonnel, a menü állítólag teljesen átlagos volt. 2012-ben be is zárta a kapuit.
A színésznő 2012-ben nyitotta meg Las Vegas-i éttermét, a SHe-t. A hely nagyon csajos volt, például kisebb méretű steaket szolgáltak fel a hölgyek kedvéért és mini tükröket rejtettek az étlapokba, hogy a nők meg tudják igazítani a rúzsukat két fogás között. 2014 áprilisában azonban az egészségügyi osztály bezáratta az éttermet.
Az énekesnő 2002-ben megnyitotta a Madre-t Los Angelesben, ahol a menüt Puerto Rico-i gyökerei inspirálták. A hely viszonylag sokáig, 6 évig működött, de 2008-ban bezárták.
A popsztár társtulaja volt egy manhattani olasz étteremnek, a Destino nevű helynek, ami 2006-ban nyitott. Az étteremben jó néhány sztár megfordult, de elég sok problémája akadt a tulajoknak – többek között csőtörések zavarták meg a vendégek nyugalmát -, így az étterem 2013-ban bezárt.
A híres filmrendező étterme, az 1994-ben nyílt Dive! központi témája a tenger volt, az egész építmény egy tengeralattjáróra hasonlított. A hely azonban 5 évvel később, 1999-ben bezárt.
A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
7 sztár, akiről nem gondolná, hogy tud főzni
Talán felmerül az olvasóban a kérdés, hogy mit keres a konyhában egy Oscar-díjas színésznő, vagy egy világhírű énekes, vagy egy népszerű sorozat sztár, de a hírességek is ugyanolyan hétköznapi emberek, mint mi. Megengedhetnék maguknak, hogy minden nap Michelin-csillagos étterembe járjanak, vagy saját szakács is főzhetne rájuk, de vannak, akik tudnak és imádnak is főzni – írja a mindmegette.hu.
Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.