időjárás 6°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Kiderült, mit szeret a legjobban reggelire Harry és Meghan kisfia + videó

Forrás: Mindmegette
2021.03.02. 21:34
borítókép

Erzsébet királynő egy gofrisütőt küldött Archie-nak karácsonyra, Meghan pedig mennyei gofrikat készít a kisfiának.

Bár nem sokat tudunk Harry herceg és felesége, Meghan Markle magánéletéről, mióta Los Angelesbe költöztek és hivatalosan is elhatárolódtak a királyi családtól, mostanában egyre több mindent osztanak meg magukról. Február közepén bejelentették, hogy a második közös gyermeküket várják, valamint Oprah Winfrey-nek is interjút adtak, ami március 7-én kerül majd adásba. A napokban pedig Harry James Gordon Late Late Show-jában szerepelt, ahol többek között azt is elárulta, hogy kisfiuk, Archie teljesen rákattant a gofrira.

„A fiam már több mint másfél éves, csodálatos a személyisége, már két-három szót is összerak, és dalokat is énekel. Az első szava a krokodil volt, ami három szótagból áll”

– mesélte büszkén Harry.

Ma már Archie herceg sem csecsemő
Fotó: MTI/EPA

És hogy miért pont a gofri lett Archie kedvenc reggelije? Erzsébet királynő egy gofrisütőt küldött Archie-nak karácsonyra, Meghan pedig mennyei gofrikat készít a kisfiának, aki hamar rákattant a reggeli finomságra. „Archie reggel felébred, és az első szava az, hogy gofri.”

De Harry herceg azt is bevallotta, hogy nemcsak Archie imádja a gofrit, hanem ő is, és reggelente joghurtot és dzsemet szokott kenni a tetejére.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ez volt az első szó, amit Archie herceg kimondott

Nagyon úgy tűnik, hogy Archie herceg szülei, Harry herceg és felesége, Meghan Markle lassan, de biztosan belép a hollywoodi hírességek közé, legalábbis ami a nyilvános szerepléseiket illeti – olvasható a beol.hu cikkében. A brit királyi családot faképnél hagyó házaspár a legendás tévés nagyasszonynak, Oprah Winfreynek adott egy mindent részletbe belemenő mélyinterjút, ám előtte még volt egy jelenésük a népszerű komikusnál, James Cordennél is. Az angolként az Egyesült Államokban karriert csináló Corden régóta jó barátja a hercegnek, és még az esküvőjén is ott volt, így a közösen eltöltött délutánjuk igazán oldott hangulatban telt. Harry például őszintén beszélt arról is, milyen érzés apának lenni. A fiam most múlt másfél éves, de már fantasztikus kis fickó. Már képes összerakni három-négy szót is egymás után, és dalokat énekel. Az első szó, amit kimondott, az a krokodil volt – mondta a herceg.