Napi praktika: így nem fog kifolyni a rántott sajt

Az első lépés a dupla panírozás: liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa.

null

Ha veled is rendszeresen előfordul, hogy sütés közben kifolyik a sajt a panírból, mutatunk egy trükköt, melynek segítségével elbúcsúzhatsz az olajban maradt sajtdaraboktól – írja a Mindmegette.

  • Az első lépés a dupla panírozás: liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa.
  • Ezután a bepanírozott sajtokat kb. 20 percre tedd a mélyhűtőbe.
  • Végül forró olajban pillanatok alatt kisütheted a sajtokat anélkül, hogy kifolyna a sajt a panír alól. Így garantált a hibátlan rántott sajt!
  • Egyszerű étel, mégis sokszor okoz gondot a tökéletes elkészítése
    Fotó: unsplash

    A teljes cikk, benne a rántott sajt receptjével ITT olvasható el.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.