Friss és természetes alapanyagokat használj. Megéri áldozni a minőségi termékekre, mert nem kell belőlük nagy mennyiség, viszont érezhetően finomabb lesz tőlük a fagylalt.
Készítsd elő és tedd be a hűtőbe a receptben megadott hozzávalókat, majd keverd össze őket egy szintén jól lehűtött fémtálban vagy -formában. Fagyaszd a mélyhűtőben 1 órát, aztán alaposan keverd át. Ezt ismételd meg 20-30 percenként, és ha közben mindig elég levegőt juttatsz a masszába, végül krémes fagyit kapsz.Fagyigép használatakor a frigóban előzőleg 6 fokosra lehűtött hozzávalókat csak bele kell önteni a tartályba, aztán a gép magától teszi a dolgát, és a fagyi a folyamatos keveréstől tökéletesen krémes lesz.
A teljes cikk, benne a főzött vaníliafagylalt receptjével ITT érhető el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.