Péksuli Szabival: Így készül a ropogós rozskenyér kovásszal

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. Szabi a pék megmutatja, hogyan készíthetjük el otthon.

null

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. Szabi a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut. Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós héjú, kovászolt rozskenyeret.

a
Fotó: Videa/Mindmegette

A videó ITT tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.