Szabad-e a kelt és kovászos tésztát hűteni?

Hova tegyük, hogy ne keljen túl a tészta: hűtőbe? Spájzba? Konyhapultra? Szabi a pék megmondja!

null

A legcsodálatosabb dolog a világon a frissen sült kenyér illatára ébredni, ám ehhez, ha nem kívánunk hajnali 4-kor kelni, mint a pékek általában, praktikus előző nap elkészíteni a kelt vagy kovászos tésztánkat. Na de hova tegyük, hogy ne keljen túl a tészta: hűtőbe? Spájzba? Konyhapultra? Szabi a pék megmondja! – írja a Mindmegette.

Szabi a pék válaszol

Az eredeti cikk, benne a válaszokat tartalmazó videóval ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.