Borzas csirkemell: tejfölös-sajtos, reszelt krumplis rakottas

A borzas csirkemell az a fogás, amit, ha egyszer elkészítünk, újra és újra követelik majd rajtunk.

null

A borzas csirkemell az a fogás, amit, ha egyszer elkészítünk, újra és újra követelik majd rajtunk. Nincs benne semmi különös, csak csirkemell, krumpli, fokhagymás tejföl és sajt – de ahogy ezek egy jénaiban egymásra rétegezve, némi sóval és borssal meghintve a sütőben összesülnek, az valami csodálatos végeredményt ad – írja a Mindmegette.

Ellenállhatatlan látvány
Fotó: YouTube/Mindmegette

A rakottasokban az a csodálatos, hogy egyetlen tálban összesül a hús és a köret – de ha szeretnéd ezt az isteni borzas csirkemellet kimaxolni, akkor egy tál kevert salátával kínálod majd, ahogy mi is tettük!

A borzas csirkemell elkészítéséről készült videó ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.