Ezért nem penészedik a gyorséttermi burger

Biztosan nem mondunk újat azzal, hogy egy gyorsétterem életében, pontosabban talpon maradásában az egyik legfontosabb dolog a gyorsaság. A leghíresebb gyorsétterem lánc például azt állítja, hogy nem kevesebb, mint 75 hamburgert értékesít másodpercenként. Na, de mi lesz így a minőséggel?

null

Sokan készpénznek veszik, hogy a Meki, vagy a hozzá hasonló gyorséttermek burgerei tele vannak tartósítószerrel, ízfokozóval és minden más olyan adalékanyaggal, ami nem éppen az emberi szervezet egészséges működését szolgálja. Valóban így lenne ez? A Mindmegette cikkéből kiderül.

A McDonald’s által értékesített burgerek pogácsái bármennyire is hihetetlen, de kivétel nélkül száz százalékig darált marhahúsból készülnek és tartósítószert sem tartalmaznak. 

Persze nem könnyű ezt elhinni azok után a neten keringő videók után, melyek azt hivatottak bemutatni, hogy még tíz év után sem jelentek meg gomba vagy penész nyomai a húson. 

Ha nincs benne tartósítószer, akkor erre mi a magyarázat?

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: PEXELS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.