Frittata, az olasz tojáslepény, egyszerű, mint egy rántotta, mégis mutatós és fenséges

A frittata, vagyis az olasz tojáslepény ugyanolyan egyszerűen elkészül, mint egy rántotta, mégis egészen más jellegű tojásétel lesz belőle.

null

A kecskesajtos-gombás frittata elkészítése egyáltalán nem bonyolult. Különösen finom étel a böjti időszakban, illetve bármikor, ha könnyű húsmentes ételre vágytok. Az olasz tojáslepényt cseppet sem nehezebb elkészíteni, mint egy rántottát vagy omlettet összedobni, mégis egészen más jellegű tojásétel lesz a végeredmény. Nagyon finom, nagyon könnyű, nagyon egyszerű. Megéri a nagyon kevés fáradtságot, az egész család imádni fogja. Zöldsalátával kínálva az igazi.
Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.