Így készíti a tökfőzeléket kislányának az operettszínház színésznője

null

Már jócskán elmúlt 1 éves Mahó Andrea, Jászai Mari-díjas színésznő kislánya, Anna Róza. Édesanyja nap mint nap főz rá, és videósorozatban meg is örökíti a jobbnál jobb családi recepteket. Most egy tökfőzeléket készít, mutatjuk, hogyan.

Videóblogot indított "Gyerekeknek főzök" címmel Mahó Andrea Jászai Mari-díjas színművész, melyben olyan egészséges, gyerekbarát ételeket készít, melyeket szívesen eszik egyéves kislánya, Anna Róza.
 

"Manapság a napi teendőim közé tartozik, hogy főzök a kislányomnak, ő most már tizenhat hónapos, úgyhogy sok-sok finomságot ehet. A lényeg az, hogy sokféle ízzel találkozzon, és sokféle állagú étellel, és így talán a későbbiekben sem lesz válogatós. Most a piacon már lehet kapni zsenge tököt, úgyhogy én úgy döntöttem, hogy ma tökfőzeléket fogok készíteni az én kislányomnak, hogyha érdekel benneteket, akkor tartsatok velem!" - mondja a videóban az Operettszínház és a Madách színház művésze.

A színésznő hagyományos módon, rántással, kaporral készíti a tökfőzeléket, melyhez egy kis darált húst is pirít feltétként. Íme az ő receptje:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.