Paradicsomszósz házilag: ahogy az olasz nagymamák csinálják

Ennek a receptnek nincs párja, tésztákhoz vagy pizzákhoz egyaránt remek választást jelent.

null

 

Elkészítés:

 

  •  A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk, lábasba tesszük, majd forrástól számítva 20-30 percig főzzük. Ha megfőtt, paradicsompasszírozón lepasszírozzuk.

 

  •  Közben egy serpenyőben elkezdjük hevíteni az olívaolajat, rádobjuk a fokhagymát és a vöröshagymát, majd megpirítjuk őket.

 

  •  Hozzáadjuk a paradicsomszószt, sózzuk borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot, a bazsalikomot és az oregánót, majd lassú tűzön sűrűre főzzük.

 

Már látványra is lenyűgöző


A teljes cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.