Szabályos ízbomba, ez az indiai vajas csirke

Joghurtot, aprított gyömbért, pirospaprikát, koriandert, köményt, garam masalát is használnunk kell.

null

Elkészítés:

  1. Az indiai vajas csirke elkészítéséhez a joghurtot, a zúzott fokhagymát, az aprított gyömbért, a pirospaprikát, a koriandert, a köményt, a garam masalát, és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a lime levét, majd beleforgatjuk a feldarabolt csirkemellet, és 1-2 órát állni hagyjuk.
  2. Felhevített olajban készre sütjük a bepácolt csirkét, majd kivesszük az edényből és félretesszük.
  3. Ugyanabban az edényben, amiben a csirke sült felolvasztjuk a vajat, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával és garam masalával.
  4. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, beletesszük a csirkét, és meglocsoljuk kókusztejjel. Összeforraljuk, néhány percig főzzük, majd rizzsel tálaljuk.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.