Azonnal a kedvence lesz ez a borsos-mustáros csirkemell

Ezt az ízekben gazdag, krémes sajtszószban úszó borsos-mustáros csirkemellet érdemes kipróbálni!

null

Ha valami egyszerű, de mégis mennyei ebédre vagy vacsorára vágyna, ezt az ízekben gazdag, krémes sajtszószban úszó borsos-mustáros csirkemellet érdemes kipróbálni! Párolt rizzsel és főtt tésztával is zseniális. Ne hagyja ki - olvasható a javaslat a mindmegette.hu cikkében.

HOZZÁVALÓK

  • 1/2 kg csirkemellfilé
  • bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 2 ek mustár
  • olaj
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 2 db tömlős krémsajt
  • 1/2 csokor snidling
  • friss petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

  1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel, megkenjük mustárral, majd 1 órára a hűtőbe tesszük.
  3. A csirkemelleket kevés olajon megsütjük.
  4. A tejszínt elkeverjük a krémsajttal, és beleszórjuk a snidlinget.
  5. Beletesszük az előzőleg kisütött csirkemelleket és még egyet rottyantunk rajta.
  6. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.