Ez a krémleves igazi ízorgia, háromféle sajtból készül

Krémsajtot, camembert sajtot és márványsajtot, adunk hozzá majd addig kevergetjük, míg fel nem olvadnak.

null

Elkészítés:

  1. A sajtkrémleves elkészítéséhez a krémsajtot felmelegítjük. Hozzáadjuk a camembert sajtot és a márványsajtot, majd addig kevergetjük a sajtokat, amíg teljesen fel nem olvadnak.
  2. Fokozatosan hozzáöntjük a húsleves alaplét, majd a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval. Ezután 10 percig kis lángon főzzük.
  3. A kenyereket apró kockákra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk őket.
  4. Az elkészült sajtkrémlevest friss bazsalikommal és a pirított kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.

 

Nézze meg a leves elkészítését videón is:

Borítókép: Pexels

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.