Ez a legfinomabb gombapaprikás galuskával, aminek szaftját kenyérrel is fogyaszthatja

Kiváló ebédet varázsolhat rövid időn belül, ha a következő receptet használja.

null

Kiváló ebédet varázsolhat rövid időn belül, ha a következő receptet használja. A gombapaprikás galuskával nem csak vasárnapi étel lehet, simán beilleszthető a hétköznapokba is. Elkészítése egyáltalán nem mondható bonyolultnak, de még időigényesnek sem. Ha jó barátságot ápol a gombával, akkor ez a tökéletes választás – olvasható a Mindmegette cikkében.

Nem mozog magabiztosan a gombás ételek világában, ám annál jobban szereti ezt az isteni alapanyagot? Akkor a következő gombapaprikásunk egy kis galuskával megspékelve garantáltan az egyik nagy kedvence lesz. A szaftja sűrű, szóval akár egy szelet kenyérrel is nekiláthat a mártogatásnak. Aztán irány a piac, és szerezze be a hozzávalókat!

Hozzávalók

Hozzávalók a paprikáshoz

  • 20 dkg csiperke gomba
  • 20 dkg laskagomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 ek zsír
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kiskanál csípős paprika
  • 1 kiskanál füstölt paprika
  • 1 kiskanál őrölt kömény
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek finomliszt
  • 2 dl tejföl

Hozzávalók a galuskához

  • 30 dkg liszt
  • 2 db tojás

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Flickr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.