Kiváló ebédet varázsolhat rövid időn belül, ha a következő receptet használja. A gombapaprikás galuskával nem csak vasárnapi étel lehet, simán beilleszthető a hétköznapokba is. Elkészítése egyáltalán nem mondható bonyolultnak, de még időigényesnek sem. Ha jó barátságot ápol a gombával, akkor ez a tökéletes választás – olvasható a Mindmegette cikkében.
Nem mozog magabiztosan a gombás ételek világában, ám annál jobban szereti ezt az isteni alapanyagot? Akkor a következő gombapaprikásunk egy kis galuskával megspékelve garantáltan az egyik nagy kedvence lesz. A szaftja sűrű, szóval akár egy szelet kenyérrel is nekiláthat a mártogatásnak. Aztán irány a piac, és szerezze be a hozzávalókat!
Hozzávalók
Hozzávalók a paprikáshoz
- 20 dkg csiperke gomba
- 20 dkg laskagomba
- 2 fej vöröshagyma
- 3 ek zsír
- 1 ek pirospaprika
- 1 kiskanál csípős paprika
- 1 kiskanál füstölt paprika
- 1 kiskanál őrölt kömény
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek finomliszt
- 2 dl tejföl
Hozzávalók a galuskához
- 30 dkg liszt
- 2 db tojás
- só
A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Flickr