Könnyed zellerleves, amihez levesgyöngyöt is ropogtathatunk

Néhány lépésből már az asztalra is kerülhet a gőzölgő ínyencség.

null

Elkészítés:

  1. A zellerkrémleveshez első lépésként megpucoljuk a zellert és a burgonyát, majd megmossuk és kockákra vágjuk.
  2. Kb. 1,5 l hideg vízzel felöntjük, majd sózzuk, és beletesszük a leveskockát. Addig főzzük, amíg a zeller meg nem puhul.
  3. Amikor a zeller megpuhult, botmixerrel összeturmixoljuk és hozzáöntjük a főzőtejszínt, majd ízlés szerint fűszerezzük az őrölt borssal és az ételízesítővel. Végül pár percre összeforraljuk az egészet. Melegen, levesgyönggyel tálaljuk!

A teljes receptet ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.