Sajtfalatok sörtésztában, a nassolós estékre

Az aranybarnára sült falatokat, papírtörlőre szedjük és már tálalhatjuk is tartármártással.

null

Elkészítés:

  1. A sajtot falatnyi darabokra vágjuk, és hűtőbe tesszük. A lisztet, a sütőport és a sót elkeverjük. Hozzácsorgatjuk a sört és a habosra felvert tojást. Akkor jó, ha a keverék palacsintatészta sűrűségű.
  2. Kb. 2-3 dl olajat felforrósítunk. A sajtdarabokat kis adagokban a sörtésztába mártjuk, majd azonnal forró olajba tesszük.
  3. Ha aranybarnára sült, papírtörlőre szedjük.Tartármártással tálalhatjuk.

 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.