Vaníliás-cseresznyés kevert süti

Roppant egyszerű elkészíteni ezt a könnyed édességet, az eredmény pedig garantált siker lesz.

null

Elkészítés:

  1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a barna cukorral.
  2. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd apránként adagolva hozzáadjuk az olajat és a tejet.
  3. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, pudingporral, és a tojásos masszához adjuk.
  4. A felvert tojáshabot is óvatosan elvegyítjük a masszához.
  5. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk magozott cseresznyével.
  6. Előmelegített sütőben takarékon 40-45 percig sütjük.

A teljes receptet ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.