Az ínycsiklandó almás-csokis nyalóka így készíthető el

Ez a fenségesen finom desszert biztosan mindenkit elcsábít.

null

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Az almákat megmossuk és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A csokit megolvasztjuk és elkeverjük a kókuszzsírral, hogy fényesebb legyen.
  2. Az almaszeletek aljába beleszúrjuk a fapálcikát, és beleforgatjuk őket a csokiszószba, majd egy sütőpapírral bélelt tálcára tesszük szép sorban. Megszórjuk őket az aprított mogyoróval, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
  3. Ezután vékony sugárban meglocsoljuk a karamell szósszal is, végül pedig a mélyhűtőbe tesszük fél órára, hogy a csoki jól megdermedjen.
  4. Ide kattintva megnézheti a videót is.
Fotó: MINDMEGETTE

Borítókép forrása: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.