Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük. A főtt tésztát összekeverjük 2 ek olívaolajjal és a parmezánnal.
- A sütőt 200 fokra előmelegítjük, egy tepsit olívaolajjal vékonyan kikenünk.
- A parmezánt finomra reszeljük. A mozzarellagolyót félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A megtisztított csirkemellet, éles késsel, több helyen bevágjuk, de ne ne vágjuk át teljesen! Megtöltjük a „zsebeket”a pestóval és a mozzarellával.
- A tésztát a tepsibe öntjül, rákanalazzunk a paradicsomszószt, rárakjuk a csirkemelleket, végül az előmelegített sütőbe toljuk 45-50 percre.
Nézze meg videón is hogyan készül:
A teljes receptet ITT érheti el.
Kiemelt kép: Mindmegette