Ízletes hasselback csirkemell paradicsomos tésztakörettel

A tészta és a csirkemell remekül megférnek egymás mellett ebben a remek receptben.

null

Elkészítés: 

  1. A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük. A főtt tésztát összekeverjük 2 ek olívaolajjal és a parmezánnal.
  2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, egy tepsit olívaolajjal vékonyan kikenünk.
  3. A parmezánt finomra reszeljük. A mozzarellagolyót félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A megtisztított csirkemellet, éles késsel, több helyen bevágjuk, de ne ne vágjuk át teljesen! Megtöltjük a „zsebeket”a pestóval és a mozzarellával.
  4. A tésztát a tepsibe öntjül, rákanalazzunk a paradicsomszószt, rárakjuk a csirkemelleket, végül az előmelegített sütőbe toljuk 45-50 percre.

 

Nézze meg videón is hogyan készül: 

A teljes receptet ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Mindmegette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.