Különleges ételt keres? Itt az almás-fahéjas bulgurkása

15 perc alatt készíthető el ez az őszi finomság.

null

Elkészítés:
 

  • A bulgurt tálba tesszük, felöntjük a tejjel, és egy éjszakát pihentetjük a hűtőben (vagy kb. 10-15 perc alatt puhára főzzük).
     
  • A joghurtot kikeverjük a felaprított kecskesajttal, a mézzel és a mogyoróvajjal.
     
  • Az almát feldaraboljuk, és megszórjuk fahéjjal. Ezután a bulgurt összekeverjük az almával és a szósszal, granolával megszórva tálaljuk.
     

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Mindmegette

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.